X

Paket Seri

Kita nawakake solusi kemasan khusus pasar kanggo kemasan panganan, panganan pet lan kemasan perawatan pet, kemasan sehat, kemasan kecantikan, kemasan saben dina lan kemasan nutrisi.Pasokan materi kemasan bisa dadi tas sing wis digawe lan / utawa gulungan film.

ndeleng liyane
  • BAB 13
  • BAB 12

babagan awake dhewe

Madeg ing taun 2000, Gude Packaging Materials Co,.Ltd pabrik asli, spesialisasine ing kemasan plastik fleksibel, panutup printing gravure, film laminating lan tas nggawe.Dumunung ing Shantou, Guangdong China, pabrik kita nduweni akses sing gampang menyang pasokan lengkap kemasan plastik.Perusahaan kita kalebu area 10300 meter persegi.Kita duwe mesin cetak gravure 10 warna kanthi kacepetan dhuwur, mesin laminating tanpa pelarut lan mesin nggawe tas kanthi kacepetan dhuwur.Kita bisa nyithak lan laminate 9.000kg film saben dina ing kondisi normal.

 

 

luwih paham
  • QS SERTIFIKAT

    QS SERTIFIKAT

    Pabrik kita wis disertifikasi QS kanggo proses kemasan panganan.Produk kita memenuhi standar FDA.

    sinau liyane
  • STAF EXPERIENCED

    STAF EXPERIENCED

    Kanthi produksi 22 taun lan 12 taun perdagangan manca, staf sing berpengalaman tansah siyaga kanggo ngrembug kabutuhan lan njamin kepuasan sampeyan.

    sinau liyane
  • PRODUKSI BARANG PROMOSI

    PRODUKSI BARANG PROMOSI

    Kita apik banget kanggo ngasilake barang promosi.Kita bisa ngasilake jumlah gedhe ing wektu sing cendhak kanthi kualitas stabil lan rega sing kompetitif.

    sinau liyane
  • TRANSPORTASI NYAMAN

    TRANSPORTASI NYAMAN

    Shantou minangka kutha pelabuhan, kanthi bandara.Cedhak karo Shenzhen lan Hongkong, Transportasi trep.

    sinau liyane

Video produk

Jinis tas

Produk Unggulan

  • Tas Kemasan sing Disegel lan Anti Bocor kanggo Bumbu Panganan
    Tas Kemasan sing Disegel lan Anti Bocor kanggo Bumbu Panganan
  • Tas Zipper Kemasan Plastik Anti banyu kanthi Logo sing Bisa Disesuaikan
    Tas Zipper Kemasan Plastik Anti banyu kanthi Logo sing Bisa Disesuaikan
  • Custom Printed Sealed Snack Flat Bottom Bag
    Custom Printed Sealed Snack Flat Bottom Bag
  • Tas Kemasan Ritsleting Sisi Sisi Kelembapan Tahan Kelembapan
    Tas Kemasan Ritsleting Sisi Sisi Kelembapan Tahan Kelembapan
  • Stand up Pouch Custom Printed Moisture Proof kanggo Kemasan Perawatan Awak
    Stand up Pouch Custom Printed Moisture Proof kanggo Kemasan Perawatan Awak
  • Tas Kemasan sing Disegel lan Anti banyu kanggo Tablet Lilin Perawatan Awak
    Tas Kemasan sing Disegel lan Anti banyu kanggo Tablet Lilin Perawatan Awak
  • Kantong Kemasan Plastik Panganan kanggo Biskuit Nanas
    Kantong Kemasan Plastik Panganan kanggo Biskuit Nanas
  • Tas Kemasan Plastik Snack kanggo Cookie Lemon
    Tas Kemasan Plastik Snack kanggo Cookie Lemon
  • Tas Ngadeg sing Disegel kanggo Cookies Gingerbread
    Tas Ngadeg sing Disegel kanggo Cookies Gingerbread
  • Tas Kemasan Plastik sing Disegel lan Anti Bocor
    Tas Kemasan Plastik sing Disegel lan Anti Bocor

buletin