X

Paket Series

Kami nawiskeun pasar solusi bungkusan khusus pikeun bungkusan dahareun, kadaharan piaraan sareng bungkusan perawatan piaraan, bungkusan séhat, bungkusan kageulisan, bungkusan sapopoé sareng bungkusan gizi.Pasokan bahan bungkusan tiasa janten kantong Pra-dijieun sareng / atanapi gulungan pilem.

tingali deui
  • KIRA13
  • KIRA12

tentang Kami

Diadegkeun dina 2000, Gude Packaging Materials Co,.Ltd pabrik aslina, specializes dina bungkusan plastik fléksibel, ngawengku percetakan gravure, pilem laminating sarta pembuatan kantong.Lokasina di Shantou, Guangdong Cina, pabrik urang enjoys hiji aksés gampang kana suplai lengkep bungkusan plastik.parusahaan urang nyertakeun wewengkon 10300 méter pasagi.Simkuring gaduh speed tinggi 10 kelir mesin percetakan gravure, mesin laminating pangleyur-gratis tur speed tinggi mesin kantong-nyieun.Urang tiasa nyitak sareng laminate 9,000kg pilem per dinten dina kaayaan normal.

 

 

leuwih ngarti
  • QS CERTIFIED

    QS CERTIFIED

    Pabrik kami disertipikasi QS pikeun prosés bungkusan dahareun.Produk urang minuhan standar FDA.

    diajar deui
  • STAF ngalaman

    STAF ngalaman

    Kalayan 22 taun produksi sareng 12 taun perdagangan luar nagri, staf anu berpengalaman kami sok sayaga pikeun ngabahas syarat anjeun sareng mastikeun kapuasan anjeun.

    diajar deui
  • Ngahasilkeun barang promosi

    Ngahasilkeun barang promosi

    Kami alus teuing dina ngahasilkeun barang promosi.Urang bisa ngahasilkeun jumlah badag dina waktu anu singget jeung kualitas stabil sarta harga kalapa.

    diajar deui
  • TRANSPORTASI MEREKA

    TRANSPORTASI MEREKA

    Shantou mangrupikeun kota palabuan laut, sareng bandara.Deukeut ka Shenzhen sareng Hongkong, Transportasi anu merenah.

    diajar deui

Video produk

Jenis Kantong

Produk Diulas

  • Kantong Bungkusan Disegel sareng Kabocoran pikeun Bumbu Pangan
    Kantong Bungkusan Disegel sareng Kabocoran pikeun Bumbu Pangan
  • Kantong seleting bungkusan plastik tahan cai sareng Logo anu tiasa disaluyukeun
    Kantong seleting bungkusan plastik tahan cai sareng Logo anu tiasa disaluyukeun
  • Adat Dicitak Snack Datar Bottom Kantong
    Adat Dicitak Snack Datar Bottom Kantong
  • Pribadi Uap Buktina Mandi Salt Sisi seleting bungkusan Kantong
    Pribadi Uap Buktina Mandi Salt Sisi seleting bungkusan Kantong
  • Nangtung Pouch Custom Dicitak Uap Buktina pikeun bungkusan Kamanusaan sarta Studi Awak
    Nangtung Pouch Custom Dicitak Uap Buktina pikeun bungkusan Kamanusaan sarta Studi Awak
  • Kantong bungkusan anu disegel sareng tahan cai pikeun tablet lilin perawatan awak
    Kantong bungkusan anu disegel sareng tahan cai pikeun tablet lilin perawatan awak
  • Kantong Bungkusan Plastik Dahareun pikeun Biskuit Nanas
    Kantong Bungkusan Plastik Dahareun pikeun Biskuit Nanas
  • Kantong Bungkusan Plastik Snack pikeun Cookies Lemon
    Kantong Bungkusan Plastik Snack pikeun Cookies Lemon
  • Disegel Stand-Up Kantong pikeun Gingerbread Cookies
    Disegel Stand-Up Kantong pikeun Gingerbread Cookies
  • Disegel jeung Bocor-Buktina Customizable Kantong bungkusan Plastik
    Disegel jeung Bocor-Buktina Customizable Kantong bungkusan Plastik

buletin